Menukaarten

Onze menukaart stellen we volledig zelf samen. Elke drie maanden houden we de zogenoemde proefkookavonden bij iemand thuis, waarbij alle keukenleden met lekkere recepten moeten komen. Vervolgens kiezen we samen de beste gerechten uit en wordt er heel wat gediscussieerd, waarna uiteindelijk op de proefavond de gehele nieuwe menukaart voor gasten te proeven en bekritiseren valt (houd onze Instagram in de gaten!). Nadat ook onze gasten hun mening hebben gegeven, verschijnt er een kaart die al door vele monden is gekeurd.

Naast dat we kritisch zijn op de smaak van onze gerechten, zijn we bovendien ook bewust bezig met de keuze van de ingrediënten. Dit houdt in dat we tijdens het bedenken van de recepten rekening houden met waar onze producten vandaan komen, de wijze waarop ze zijn verbouwd en natuurlijk of ze in het seizoen passen.

Ook bij het samenstellen van onze drankkaart wordt veel nagedacht en proeven we het één en ander. Zo hebben we naast ons vaste bierassortiment regelmatig wisselende speciaalbieren op tap en op fles. We schenken graag lokale bieren en proberen altijd een gevarieerd en origineel aanbod te hebben. En voor wie even geen zin heeft in bier hebben we natuurlijk ook een aantal toffe frisdranken in huis en verschillende heerlijke wijnen om uit te kiezen.

Ons nieuwe lente menu is in het onderstaande bestand te vinden; geniet!